Ons team

Ons team bestaat uit consultants in strategie en organisatie, ervaren specialisten en managers uit industriële en dienstensectoren. Samen beschikken we over een ideale mix aan competenties, die zowel een strategische aanpak van de uitdagingen als het pragmatisch doorvoeren van de verandering garanderen.

De volgende karakteristieken definiëren ons team:

Kwalificatie

Onze consultants hebben een academische achtergrond, en hebben bijkomende opleidingen in verschillende domeinen zoals project management, business coaching en training. Daarbovenop kan ons team bogen op een rijke ervaring met grote internationale projecten. Onze consultants schaven ook steeds hun taal- en culturele competenties bij.

Internationaal netwerk

Wij maken deel uit van een internationaal netwerk van onafhankelijke experts en specialisten. Wij verbreden continu ons palet van competenties door de uitwisseling van knowhow binnen dit netwerk.

Uitzonderlijk engagement

Ons team staat voor een groot engagement, initiatiefname en motivatie in alle projecten. Vertrouwen, respect en professionalisme definiëren ons dagelijks projectwerk met onze klanten.

Ons team combineert hoge kwalificaties, openheid, team spirit en de motivatie om op maat gemaakte oplossingen voor complexe projecten te ontwikkelen.