Wettelijke bepalingen/Disclaimer

 

Maatschappelijke zetel

nordforse GmbH                                                                                             

Universitätsstraße 60                                                         
D-44789 Bochum                                                               
Telefoon +49 – 234 – 54 44 96 75                                      
E-Mail info@nordforse.de

 

Wettelijke vertegenwoordigers                                        

Wettelijke vertegenwoordigers: Igor Savitch                      

Verantwoordelijke uitgever: Isabel Schaper                        

 

Registratie                                                                          

Handelsregister Bochum: HRB 16889                                 

Duits BTW – nummer DE 241905452                                

Bedrijf met beperkte aansprakelijkheid,                             

kapitaal : 25.000 €                                                            

 

Deze disclaimer is ook geldig voor de volgende sociale media profielen:

Facebook

XING

LinkedIn

Twitter

 

Website host:

Host Europe GmbH

Welserstraße 14

D-51149 Keulen

-Duitsland-

Telefoon: +49 – 800 - 4 67 83 87

 

Verantwoordelijkheid van de website operato:

Deze internetpagina’s werden gemaakt en worden op regelmatige basis onderhouden in eer en geweten door het hosting bedrijf. Toch kunnen fouten niet volledig uitgeschakeld worden.

nordforse GmbH neemt geen verantwoordelijkheid voor elk gebeurlijk nadeel dat zou voortkomen uit het direct of indirect gebruik van de website, tenminste indien dit nadeel niet het gevolg is van een zwaar nalatig gedrag vanwege nordforse GmbH.

 

Foto credits:

Onze website houdt materiaal in afkomstig van de volgende websites:

Fotolia.com

Istockphoto.com

Shutterstock.com

 

Privacy:

Normaal gezien kan onze website gebruikt worden zonder persoolijke informatie achter te laten. Wanneer personlijke data (zoals naam, adres of e-mailadres) gevraagd worden, dan is dit zoveel als mogelijk op vrijwillige basis. Deze informatie wordt niet doorgespeeld aan derde partijen zonder uw expliciete toestemming.

We vestigen er uw aandacht op dat bij dataoverdracht via het internet (bv. Wanneer er gecommuniceerd wordt via e-mail) er eventuele veiligheidshiaten kunnen zijn die niet volledig beveiligd zijn tegen toegang door derde partijen.

 

Het gebruik van contact data door derde partijen, gepubliceerd in het kader van de verplichting tot disclaimer, en gebruikt voor het verzenden van ongewenste advertenties en informatief materiaal, is hierbij expliciet weggelaten.

nordforse GmbH behoudt zich expliciet het recht voor om juridische stappen te zetten in geval van ongevraagd verzenden van promotiemateriaal zoals spam e-mails.

 

Privacy voor het gebruik van de Facebook plug-ins (like knop)

Onze website maakt gebruik van de plug-ins van de sociale media Facebook (Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA). De Facebook plug-ins kunnen herkend worden door het Facebook logo of de  "Like" knop op onze website. Een  overview van de Facebook plug-ins kan u hier vinden: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

 

Wanneer u onze website bezoekt, maakt de plug-in onmiddellijk een verbinding tussen uw browser en de Facebook-server. Facebook krijgt op die manier de informatie dat u onze website bezocht via uw IP adres. Als u op de Facebook "Like" knop klikt terwijl u ingelogd bent op uw Facebook account, kan u de inhoud van onze website aan uw profiel linken. Dit maakt het voor Facebook mogelijk om uw bezoek aan onze website te verbinden met uw account. Wij maken er u attent op dat wij als providers van de website geen kennis hebben van de data die Facebook doorstuurt noch van het gebruik ervan.  Voor meer informatie, kan u zich verder informeren over de privacy policy van Facebook http://de-de.facebook.com/policy.php (Duits) of http://www.facebook.com/about/privacy/ (Engels).

Indien u niet wenst dat Facebook uw bezoeken aan onze website aan uw Facebook gebruikersaccount kan verbinden, gelieve dan uit uw Facebook account uit te loggen.