nordforse

Wij zijn een consulting bedrijf met een kijk op de wereld.

Sinds 2006 hebben we consultancy kunnen uitvoeren bij topbedrijven met een focus op de automobielsector.

We vinden het belangrijk om een omgeving te creëeren waarin artificiële hiërarchie en titels achterwege blijven, maar waar openheid, nieuwe ideëen en creativiteit centraal staan. Onze professionele en gepassioneerde consultants zijn polyvalent en entrepreneurial. Zij werken in projectteams met een duidelijk gedefinieerde rol. Wij appreciëren heel sterk het nemen van individuele verantwoordelijkheden en de bereikte resultaten.

We bieden een brede waaier aan persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Elke nieuwe collega wordt bijgestaan door een ervaren consultant die als mentor dienst doet. Ons intern trainingprogramma geeft een snelle toegang tot onze expertise. Na een paar jaar werkervaring, hebben consultants die hun potentieel hebben bewezen, de mogelijkheid om een internationale executive MBA te volgen (volledig door nordforse gefinancierd), aan een bekende Europese universiteit.

Wil u graag openbloeien in een jonge, dynamische en prestatie-gerichte omgeving, dan zal ons team graag uw kandidatuur ontvangen.

 

Als stagiaire

Bereid uw loopbaan als consultant voor met een stage bij nordforse. We integreren onze stagiaires in onze teams en projecten om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te begeleiden.

We helpen onze stagiaires vooruitgang te boeken in een diverse werkomgeving, en laten hen meepikken van onze rijke ervaring.

Enthousiaste kandidaten kunnen in een stage instappen in ons hoofdkantoor in Bochum (Duitsland).

 

=> Online kandidatuur

 

Als Junior Consultant/Business Analyst

De start van een professionele loopbaan gaat gepaard met vele veranderingen. Wij verwelkomen graag jonge afgestudeerden, die deze belangrijke stap samen met ons willen zetten. Je kan op ons rekenen voor een uitzonderlijke snelle start van je loopbaan. Je wordt volledig geïntegreerd in onze projectteams als volwaardig teamlid vanaf dag 1.

 

=> Online kandidatuur